Produção e publicações
Produção Intelectual
Artigos em periódicos:
EFFECT OF THERMAL PROCESSING ON THE DEGRADATION OF PESTICIDES IN A BANANA JAM PARTIALLY FORMULATED WITH BANANA PEEL FLOUR 2772-5022
CHEMICAL ANALYSIS OF MORINGA OLEIFERA (MORINGACEAE) SEED OIL AND POTENTIATION OF ANTIBIOTIC ACTIVITY AGAINST STANDARD AND MULTIDRUG-RESISTANT BACTERIAL STRAINS (2772-753X)
ESTUDO DA DETECÇÃO DE SALMONELLA SPP. EM ALIMENTOS COMERCIALIZADOS NA CIDADE DE FORTALEZA-CE ATRAVÉS DE MÉTODO MOLECULAR (QPCR) E MÉTODO CONVENCIONAL (2357-9617)
GENOME ASSEMBLY AND VARIANT ANALYSIS OF TWO SACCHAROMYCES CEREVISIAE STRAINS ISOLATED FROM STINGLESS BEE POLLEN (0378-1119)
PRODUCTION OF MEAD USING SACCHAROMYCES CEREVISIAE ISOLATED FROM STINGLESS BEE: IM8, JP14 E IP9 (0022-1155)
A SHORT REVIEW OF EXTRACTION METHODS ASSOCIATED WITH CHROMATOGRAPHIC ANALYSIS FOR THE CONTROL OF PESTICIDE RESIDUES IN PROCESSED FRUIT JUICES 0026-265X
ANALYSIS OF RESIDUES OF PESTICIDES IN TOMATO PROCESSED FOODS 0103-5053
AVALIAÇÃO DO COMPORTAMENTO PÓS-COLHEITA DOS FRUTOS DO UMBUZEIRO (SPONDIAS TUBEROSA L.) SUBMETIDOS AO REVESTIMENTO COM CERA DE ABELHA E FÉCULA DE MANDIOCA 2675-6218
CHARACTERIZATION AND STABILITY OF `DE RUSSAS? ORANGE JUICE FROM ORGANIC CULTIVATION 1916-9760
EXTRACTION OF VOLATILE COMPOUNDS-VCS FROM MIXED FRUIT AND VEGETABLES REFRESHMENT BY HS-SPME/GC-MS 2595-573X
PÃES COM FARINHA DE CASCA DE MELÃO (CANTALOUPE): PRODUÇÃO E CARACTERIZAÇÃO NUTRICIONAL E TECNOLÓGICA 2594-7036
AVALIAÇÃO DA INFLUÊNCIA DA PIMENTA CALABRESA EM UMA FERMENTAÇÃO DE HIDROMEL ARTESANAL COM ACOMPANHAMENTO DOMÉSTICO 2525-8761
CARACTERIZAÇÃO FÍSICA DE CLONES DA LARANJEIRA – “DE RUSSAS”: ABORDAGEM EM SISTEMA DOMICILIAR 2675-6218
PETIT SUISSE CHEESE ADDED AÇAI: CHARACTERIZATION AND EFFECT OF THE USE OF THICKENERS 2525-3409
PIMENTA MALAGUETA IN NATURA E LIOFILIZADA 1981-8203
REVESTIMENTOS COMESTÍVEIS À BASE DE FÉCULA DE MANDIOCA (MANIHOT ESCULENTA) EM PRODUTOS VEGETAIS: UMA REVISÃO 2525-3409
ANÁLISE MULTIRRESÍDUO DE TOMATE E PRODUTOS DERIVADOS 2317-3114
APLICAÇÃO DE FRUTAS DO SEMIÁRIDO BRASILEIRO EM PRODUTOS ALIMENTÍCIOS À BASE DE KEFIR: UMA REVISÃO SISTEMÁTICA 2525-3409
ARMAZENAMENTO REFRIGERADO DE ATEMOIA `GEFNER? EM ATMOSFERA MODIFICADA 2525-3409
CARNE CAPRINA E SUA UTILIZAÇÃO NA ELABORAÇÃO DE PRODUTOS CÁRNEOS: UMA REVISÃO 2525-3409
EFEITO DA SUBSTITUIÇÃO PARCIAL DO CLORETO DE SÓDIO POR PIMENTA MALAGUETA EM APRESUNTADO MISTO DE CARNE OVINA DE DESCARTE E SUÍNA 2447-9187
EFFECT OF INULIN ADDITION ON THE PHYSICOCHEMICAL, MICROBIOLOGICAL, AND SENSORY CHARACTERISTICS FROM GUAVA-FLAVORED PETIT-SUISSE KEFIR CHEESE 2525-3409
INFLUÊNCIA DO ESPESSANTE NA TEXTURA DE QUEIJO PETIT SUISSE SABOR AÇAÍ (EUTERPE OLERACEA MART.) 2317-3114
LOW-VISCOSITY DIETARY FIBER PRODUCTION BY ENZYMATIC HYDROLYSIS OF GALACTOMANNAN FROM CAESALPINIA PULCHERRIMA</I> SEEDS: OPTIMIZATION AND PHYSICOCHEMICAL CHARACTERIZATION 1745-4549
QUALITY VARIABLES FOR TECHNOLOGICAL APPLICATION OF COCOA CLONES FROM THE BRAZILIAN SEMIARID REGION 1807-1929
VIDA ÚTIL PÓS-COLHEITA DE BANANAS -PRATA ARMAZENADAS SOB REFRIGERAÇÃO 2525-3409